Camere

Camere

Dubla matrimoniala cu vedere la munte

Cu pat matrimonial

Camere luminoase, spatioase, cu balcon. Toate camerele au baie proprie, cu dus si ofera posibilitatea de a adauga un pat suplimentar. Se inchiriaza in regim de camera dubla sau single.

De la 340.00 LEI/noapte

Detalii Rezerva

Duble Twin cu vedere la munte

Cu paturi twin

Camere cu doua paturi alaturate. Toate camerele au baie proprie, cu dus si ofera posibilitatea de a adauga un pat suplimentar. Se inchiriaza in regim de camera dubla sau single. Cele 4 camere twin(doua cu vedere la munte si doua fara vedere la munte) sunt distribuite 2 la etajul unu si 2 la etajul doi.

De la 340.00 LEI/noapte

Detalii Rezerva

Apartamente

Cu pat matrimonial

Apartament compus din sufragerie, dormitor si baie proprie cu dus. Capacitate standard - 4 persoane. Sufrageria permite posibilitatea de a adauga un pat suplimentar. Sufrageria are canapea extensibila iar dormitorul, pat matrimonial. Ideal pentru familii cu copii. Cele doua apartamente sunt situate la etajul 2.

De la 520.00 LEI/noapte

Detalii Rezerva

Suita la mansarda

Cu pat matrimonial

Apartament format dintr-o incapere, situat la mansarda, cu o priveliste minunata asupra partiei de ski. In baie jacuzzi iar in camera semineu. Dispune si de un balcon mic si o baie de serviciu.

De la 450.00 LEI/noapte

Detalii Rezerva

Dubla matrimonială mansarda, fara balcon

Cu pat matrimonial

Camera situata la mansarda. Pardosea - parchet. Camera nu beneficiaza de balcon. Camera dispune de o canapea extensibila si poate fi inchriata si in regim tripla sau pentru familii cu doi copii.

De la 290.00 LEI/noapte

Detalii Rezerva