Povestea Noastră

Complexul turistic Poezia, situat la un sfert de oră cu mașina de Negrești-Oaș, traversează sinuos dealurile și pădurile, până în apropierea pârtiei de schi de la Luna Șes

Turism De 4*

Exact acest lucru a reușit să-l facă Omer Abdel Hadi, un medic urolog care a ajuns în Satu Mare acum mai bine de două decenii. Am putea spune că Omer a fost adoptat de Sătmar. Dar adevărul este că acest clișeu de exprimare nu va explica pe de-a-ntregul modul în care medicul a transformat Țara Oașului în Acasă.

După ce în timpul zilei se dedica profesiei sale, în ultimii ani, după-mesele lui Omer și ale familiei sale erau dedicate unui alt proiect. Unul care își propune să ofere sătmărenilor o casă departe de acasă, chiar în inima Munților Oașului.

Așa s-a născut idea Complexului turistic Poezia, situat la un sfert de oră cu mașina de Negrești-Oaș, traversând sinuos dealurile și pădurile, până în apropierea pârtiei de schi de la Luna Șes.

Aici, Omer și familia sa și-au investit nu doar banii economisiți din activitatea medicală, soția lui Omer este și ea medic ORL în Negrești, ci și timpul, pasiunile și efortul. Au muncit împreună, cot la cot cu cei doi copii ai lor. Toate pentru a arăta că și în Satu Mare se poate pune bazele unui turism cu servicii de înaltă calitate.

Investiția în Complexul turistic Poezia a fost făcută doar din bani privați. Nu au apelat nici la ajutor de la stat și nici nu au accesat fonduri europene. Iar în ciuda dificultăților, Omer nu s-a lăsa descurajat. A demonstrat că se poate face turism de calitate și la noi, și asta în condițiile în care îl faci după orele de serviciu. Pentru Omer și soția sa, medicina va rămâne mereu prima pasiune.

”Eu sunt un om al faptelor. Un om de acțiune. Este un proiect în care am investit foarte mult. Efort fizic, mental și financiar. Este o mare provocare pentru noi. Este vorba despre un standard nou pentru noi: turismul. Nu este vorba despre schimbarea domeniului de activitate, doar o completare. Domeniul medical va rămâne pentru noi primordial. Dar în același timp ne vom strădui ca și aici să ridicăm standardul până la stele”, a spus Omer Abdel Hadi.

Activități

La hotelul nostru, fiecare zi este o nouă aventură. Situat într-o zonă pitorească, suntem poarta către o gamă variată de activități și obiective turistice ce promit să îmbogățească experiența fiecărui vizitator.

Pe lângă activitățile în aer liber, regiunea este bogată în cultura și istorie. Vizitați Muzeul Țării Oașului pentru a descoperi tradițiile locale, admirați meșteșugul ceramicii de la Vama sau explorați Cimitirul Vesel de la Săpânța, unic prin epitafele sale colorate și pline de umor. Nu în ultimul rând, Memorialul Durerii din Sighet vă așteaptă să oferiți un moment de reculegere, reflectând la istoria profundă a locului.

Iar, dupa o zi lunga, obositoare, va oferim o seara de relaxare in cadrul centrului spa al hotelui ce va pune la dispozitie posibilitati atractive de destindere:piscina interioara incalzita(7/14 m) sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi.

Wellness & Spa

Zona noastra de wellnes, situata la parter, intr-o cladire de sine statatoare conectata cu hotelul ofera multiple posibilitati de relaxare!

Piscina cu apa incalzita la 24 grade cu dimensiunea de 14 / 7 metri si adancimea de 1.40 metri, jacuzzi, sauna si alte facilitati. 

ATV/ Off-road

Partia de ski de la Luna Ses

Drumetii

Plimbari cu Bicicleta

Turism religios

Vanatoare / pescuit

Locul Ideal pentru Orice Ocazie

Indiferent de tipul evenimentului pe care doriti sa il organizati, noi avem spatiul potrivit si dotarile necesare.
Nunti, botezuri, zile de nastere, team-building cu ativitati de interior sau exterior, evenimente corporate.

Restaurant

Restaurantul Poezia va asteapta, intr-o atmosfera intima si linistita, sa serviti specialitati culinare din bucataria romaneasca si internationala, vinuri de colectie si bauturi fine.

Nimic nu se compara cu savoarea unei cafele aromate, ce va invita sa o serviti in ambianta placuta a terasei hotelului, respirand aerul proaspat de munte si admirand privelistea ce se desfasoara in fata dumneavoastra.

Sala de Conferinte & Evenimente

Indiferent de tipul evenimentului pe care doriti sa il organizati, noi avem spatiul potrivit si dotarile necesare.
Nunti, botezuri, zile de nastere, team-building cu ativitati de interior sau exterior, evenimente corporate.

De asemenea, ne-am gandit si la preocuparile turistilor de afaceri care ne viziteaza, majoritatea oaspeti fideli ai hotelului nostru, carora le asiguram serviciile salii de conferinta cu o capacitate de 150 de locuri, dotate corespunzator cu echipamente moderne, pentru a acoperi toate cerintele acestor oaspeti.

Parerile Clientilor Nostri

Citind părerile celor care ne-au trecut pragul, veți descoperi cum fiecare sejur la Hotel Poezia devine o amintire prețioasă. Descoperiți de ce oaspeții noștri revin mereu cu plăcere!

Ana
Ana
8 Aprilie 2024
9,0
Verificat
Superb
Sergiu
Sergiu
21 Martie 2024
9,0
Verificat
Superb
Andreea
Andreea
18 Martie 2024
10
Verificat
Excepţional
Catalin
Catalin
11 Martie 2024
10
Verificat
Excepţional ☹ Ca si minus ar fi pernele.
Tamas
Tamas
16 Decembrie 2023
10
Verificat
Excepţional ☺ Atmosfera e încântătoare!
Cristian
Cristian
27 Noiembrie 2023
10
Verificat
Foarte frumos ☺ Locație într-un peisaj foarte frumos.Acces la piscină și saună.
Laura
Laura
5 Noiembrie 2023
10
Verificat
Excepţional ☺ Ne a plăcut absolut tot. Amplasarea hotelului, facilitățile, curățenia, locul de joaca , piscina și nu în ultimul rand, dna. MARIA :) ☹ Nu avem
Marius
Marius
26 Octombrie 2023
10
Verificat
Excepţional
Agnès
Agnès
11 Septembrie 2023
8,0
Verificat
Foarte bine
Octavian
Octavian
1 Septembrie 2023
10
Verificat
Excepţional

Detalii Contact

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.