EFECTUAREA / MODIFICAREA / ANULAREA REZERVĂRILOR EFECTUATE ONLINE, PRIN SISTEMUL DE REZERVARI

1. Orice rezervare efectuată online și neanulată până la termenul limită de anulare specificat în sistem se consideră FERMĂ și implică automat responsabilitatea plății.

2. Toate anulările vor fi efectuate prin intermediul sistemului online sau în cazul unei disfuncționalități a sistemului se va contacta departamentul de rezervări sau helpdesk.

3. Termenul limită de anulare fără penalizare este specificat în momentul efectuării rezervării online. Depășirea termenului respectiv implică plata penalizărilor, specificate la rândul lor în rezervare.

4. În cazul neprezentării la Hotel Poezia se va aplica o penalizare de minimum o noapte (până la maximum costul întregii șederi, în funcție de politica de anulare).

5. Cererile de rambursare, ca urmare a utilizării parțiale a serviciilor turistice, trebuie însoțite de o confirmare scrisă . Această confirmare nu garantează returnarea contravalorii serviciilor neutilizate. Solicitarea va fi onorată numai în cazul în care se acceptă returnarea contravalorii.

6. În general cazarea începela ora 14.00 , ora locală, în ziua sosirii indicată în rezervare. Pentru a evita eventualele neplăceri din timpul ocupării camerei, vă rugăm să ne informați în cazul în care veți ajunge mai înainte la hotel.

Părăsirea hotelului trebuie făcută până la ora 12.Părăsirea hotelului între orele 12:00 - 18:00 se taxează cu 50% din tariful pe noapte, iar după ora 18:00 se taxează cu tariful integral pe noapte.

7. Hotel Poezia solicită ca cel puțin unul dintre clienți/oaspeți să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți.

TARIFE

Hotel Poezia are tarife fluctuante, care se schimbă zilnic. Tariful nu este garantat numai pe baza unei rezervări confirmate. Nu se acceptă o cerere de rambursare bazată pe faptul că prețul de vânzare a fost aproape sau peste tariful de la recepție.

Toate rezervările negarantate vor fi anulate automat după ora 19:00, fără a contacta clientul.

Conducerea hotelului are dreptul să ceară la sosire detaliile cardului de credit sau un depozit care să acopere și să garanteze orice costuri suplimentare care pot apărea pe parcursul șederii dumneavoastră.

Camera pentru familie: în cazul în care oaspeții sunt doi adulțiși doi copii, Hotel Poezia oferă posibilitatea de a rezerva apartament.

TIPURI DE CAMERE

1. Tipurile de camere variază în funcție de alegerea clientului. Facem tot posibilul să oferim tipul de cameră rezervat, totuși pot exista ocazii când în loc de o cameră cu pat dublu se va aloca o cameră cu două paturi separate sau o camera cu pat dublu poate fi alocată în loc de o cameră cu două paturi separate. Vă rugăm să aveți în vedere că majoritatea hotelurilor europene oferă două paturi single alăturate pentru a forma un pat dublu. Alocarea finală a camerelor este făcută de către hotel în funcție de solicitarea clientului și de disponibilitățile din momentul sosirii acestuia.

Toate camerele sunt echipate pentru doi adulți, cu excepția cazului în care se solicită o cameră pentru o singură persoană. Se poate suplimenta numarul paturilor cu un pat suplimentar pliant.

Politica hotelului referitoare la copii

Intre 0 si 2 ani copiii beneficiaza de gratuitate la cazare si baby-cot, gratuity, in limita disponibilitatilor. Pentru copiii intre 2 si 12 ani, se va achita 50 lei/noapte, cu sau fara pat suplimentar, pentru mic dejun si acces SPA. Copiii mai mari de 12 ani sunt considerati adulti si pot fi cazati, cu 2 adulti in apartament, suita sau tripla.

2. Orice cerere suplimentară, cum ar fi de ex. solicitarea unui etaj superior, nu va fi garantată în momentul rezervării, ci va depinde de disponibilitatea hotelului în ziua sosirii clientului.

3. Clasificarea după stelele afișate oferă o idee generală a calității hotelului și un nivel aproximativ al facilităților, serviciilorși comodității. Este responsabilitatea persoanei care face rezervarea să se asigure că tipul de cameră rezervat este adecvat pentru numărul de persoane care călătoresc.

RECLAMAȚII

1.Orice reclamație trebuie depusă în scris la Hotel sau pe adresa de email a acestuia.

2.Nu vom lua în considerare reclamațiile care nu au fost înaintate în atenția hotelului pe timpul șederii clientului. Orice reclamație trebuie raportată pe loc hotelului.

3.Nu suntem responsabili pentru compensarea niciunei situații care ar fi putut fi rezolvată la fața locului.

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1. Hotel Poezia nu va fi responsabil pentru orice fel de inconveniente sau rezultate ale unor circumstanțe neprevăzute cum ar fi inundații, cutremure, revolte, acte teroriste, acte guvernamentale sau schimbarea autorității dintr-o țară, condiții de vreme nefavorabile sau renovări la hotel care nu au fost prevăzute în avans.

2. Diferențele de climă și regulile de economisire a energiei din diferite țări pot afecta sistemele de încălzire.

3. După efectuarea rezervării, vă rugăm să verificați detaliile din confirmare (cum ar fi adresa hotelului, informațiile despre politica hotelului pentru tarife). În acest mod veți fi protejat de orice neplăceri cauzate de o eroare a sistemului.

4. Folosirea site-ului se face numai în urma acceptării termenilor și condițiilor. Dacă nu acceptați acești termeni și condiții, nu puteți folosi acest site.

DOCUMENTE DE CĂLĂTORIE

1. Vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, cartea de identitate sau pașaportul, nu prezintă urme de deteriorare a elementelor de siguranțăși sunt valabile minim 3 luni de la data terminării călătoriei pentru destinații din Uniunea Europeana și minim 6 luni de la data terminării călătoriei pentru celelalte destinații din afara Uniunii Europene.

2. Tarile care permit intrarea pe baza cărții de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte țări este NECESAR PAȘAPORTUL. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Poliției de Frontieră: www.politiadefrontiera.ro

3. În cazul persoanelor căsătorite recent, nu se acceptă Cartea de Identitate anulată (perforată) de autorități în vederea emiterii unei noi cărți de identitate.

4. Copiii care nu au împlinitvârsta de 14 ani și nu au carte de identitate vor trebui înscriși în pașaportul unuia dintre părinți. În acest caz, părinții care au copiii trecuți în pașaportul lor, vor călători obligatoriu cu Pașaportul.

5. Hotel Poezia nu își asumă nici o răspundere în situațiaîn care autoritățile de frontieră nu permit accesul turistului pe teritoriul României. De asemenea, în acest caz, turistului nu i se va restitui contravaloareasejurului.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI

1. Pentru minorii care călătorescînsoțiți de un singur părinte, este necesar acordul celuilalt părinte exprimat printr-o declarație autentificată la notar. Dacă celălalt părinte a decedat, este necesară o copie după actul de deces. Pentru minorii care au un singur părinte declarat în certificatul de naștere, este necesară o copie a acestui certificat.

2. Pentru minorii care călătoresc însoțiți de un singur părinteși acesta este divorțat, este necesară hotărârea judecătorească definitiva prin care i-a(u) fost încredințat(ti) minorul(ii) și copie după actul de divorț. Daca hotărârea judecătorească nu este definitivă, este necesar acordul celuilalt părinte exprimat printr-o declarație autentificată la notar.

3. Pentru minorii care călătoresc fără părințiși au fost încredințați unei terțe persoane, este necesar acordul ambilor părinți exprimat printr-o declarație autentificată la notar precum și cazier juridic pentru persoana care îi însoțește.

ATENȚIE!

Dacă nu vă încadrați în niciuna dintre prevederile de mai sus, vă rugăm să consultați site-ul poliției de frontieră: www.politiadefrontiera.ro și să vă asigurați că întruniți condițiile prevăzute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificările ulterioare, apelând poliția de frontieră la nr. de telefon 021.9590.